Златните бижута през 2020 г.

жена с бижута

В цялата история, златото е било ценено, заради своята стойност, естествена красота и излъчване. Златните бижута на Somaha.bg са подходящи за хора от всички възрасти и се предлагат в голямо разнообразие от модели. Златото кара една жена да се чувства красива и уверена. В много обичаи и традиции, сватбите се считат за незавършени без златни бижута, които са съществена част от церемонията. Жълтите аксесоари все още са най-популярните, но днес те се предлагат в разнообразна палитра. Бялото злато е прекрасен вариант за хората, които не са любители на жълтият цвят. Последно време, много актуално е и розовото злато, което перфектно се комбинира с различни цветове и стои красиво на всеки тип кожа. Независимо от кой вид е, златото никога не излиза от мода.

Най-новите тенденции за бижута, предлагат голямо разнообразие от възможности, като златото продължава да заема топ мястото. Тази година аксесоарите са закачливи и обемни. Ефектът на „напластяване на бижутата“ е на мода, големите обеци във формата на халки, масивни колиета и гривни - на каквото и да заложите, няма да сбъркате.

Злато и диаманти

Златните тонове, комбинирани с нюанси на розово и диаманти ще бъдат много модерни тази година. Подобни топли цветове, като тези на розовото и жълтото злато, изглеждат страхотно на всяка кожа. Ако към тази блестяща комбинация, добавите диамант, то със сигурност ще се сдобиете с впечатляваща визия. Диамантите са върховен дар от природата. Поставени върху жълто злато, те излъчват стил и елегантност. Тази комбинация е класическа и актуална почти всяка година.

Наслояване на пръстени

Носенето на няколко пръстени на един пръст или разпръсването им по цялата ръка, ще бъде един от топ трендовете тази година. От дълго време, е традиция да се сдвояват пръстени, направени от един и същи цвят и метал. През 2020 г. не е задължително да се придържате към нея. Спокойно може да смесвате метали или да изберете един пръстен в бяло и един в жълто злато. Бъдете креативни и подредете аксесоарите по ваш начин. Например, може да сложите двойни пръстени от розово злато от двете страни на годежен пръстен или два от бяло злато, а между тях от жълто. За повече ефект, изберете пръстени с различни форми и размери. Например, една тънка изчистена халка ще стои идеално до масивен и изпъкващ пръстен. Ако искате да постигнете по-небрежна и модерна визия, поставете пръстените в различни части на пръстите ви, вместо само в основата.

Блясък в обеците

Изборът на обеци е разнообразен - от големи и пищни до нежните обеци, с малки камъчета. Тази година централно място ще заема блясъкът. Заложете на пищни, с много орнаменти и камъни обеци. Друга интересна тенденция през 2020 е асиметрията. Например, носенето на голяма и дълга обеца, само на едното ухо или обеци с различни размери и дизайн. Цветните камъни и бижутата с форма на животни, също ще бъдат хит през годината.

Напластяване на гривни и гердани

В най-новите тенденции, забелязваме не само напластяване на пръстени, а и на гривни и колиета. Заложете на няколко синджирчета, но нека те да бъдат семпли и деликатни. Това ви позволява да смесвате метали и различни по вид и цвят камъни. Напластяването на бижута може да бъде чудесен начин за създаване на модерен външен вид и в същото време, верен на вашия личен стил. Но тук има и един тънък момент - добре е да внимавате с подбора на аксесоари, за да не изглеждате прекалено натруфено и кичозно. Изберете не повече от три или четири синджира с различна дължина, за да не се крият и оплитат. Ако ще наслоявате гривни, то го правете само на едната ръка. Може да комбинирате нежна и тънка гривна с по-масивна, с камък. Напоследък са доста актуални гривните с червен конец и златен елемент на тях. Те могат чудесно да се съчетаят с други златни гривни или с часовник.

жена с много златни бижута

Една от модните сили, диктуваща всички актуални тенденции в целия свят е Холивуд. Именно изборът на звездите вдъхновява много модни дизайнери. Това, което се наблюдава при известните личност е, че златото е сред най-предпочитаните за тях метали. Бижутата, на които залагат са изработени от класическо жълто злато, розово злато, бяло и разбира се, присъствие на камъни. С времето колкото и да се променят тенденциите, едно остава същото - златото е винаги на мода.