Женя Мянкова отваря собствен салон за миглопластика във Варна

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).

 

Първи салон на Myankova отваря врати във Варна, за да предостави на всеки свой клиент най-добрите услуги в сферата на разкрасителните процедури, включително миглопластика, перманентен грим, професионални консумативи за миглопластика и много други. При нас ще се насладите на отличен професионализъм, съчетан с възможно най-високо ниво на обслужване. Да, можете да откриете всичко, от което имате нужда, при нас – в салонът на Женя Мянкова.

 

С посещението си при нас можете да получите услуги от типа миглопластика (Варна), перманентен грим и професионален грим за бала, сватбата, следващото елегантно събитие, празненство, юбилей, консумативи за миглопластика и много други. Стремим се да се свържем на лично ниво с всеки клиент и да се ангажираме пълно с предоставянето на първокласни решения във всяка ситуация. Нашите услуги са подходящи и за специални поводи, и за ежедневието, когато искате да изглеждате по-добре и да се чувствате още по-красиви.

 

Нашите занимания в тази сфера са ни позволили да изградим професионално отношение и индивидуален подход, като съчетаем теоретичните си знания с практическите си умения, за да сътворим същинско изкуство в занаята си. Свидетелство за това са и създадените от нас курс за миглопластика за начинаещи и професионалисти. На всички тях предлагаме солидна основа, върху която постоянно могат да надграждат. Интегрираме целите тези познания, техники и професионални технологии, за да ви донесем първокласно изживяване в нашия нов салон във Варна.

 

Разбира се, при нас няма да откриете нищо по-малко от спазване на безупречна хигиена, работа спрямо най-съвременни стандарти за качество и безопасност и отличен професионализъм, който се съчетава с лично ангажиране с грижата за красотата ви. Предлагаме страхотна миглопластика (Варна), руски обем, множество видове прически, ламиниране на мигли, перманентен грим / микропигментация, професионален грим за поводи, включително булчунски грим, оформяне и боядисване на вежди и др.

 

Новият салон на Myankova (Женя Мянкова) се стреми да се превърне в един от най-добрите салони за разкрасителни процедури в град Варна. Всичко това може да бъде постигнато напълно реално, благодарение на топ уменията ни, отличната ни професионална подготовка и теоретично, и практически, и множеството услуги, които предоставяме, за да не търсите всичко поотделно, а да имате достъп до него в един-единствен салон, при това – на високо ниво. Било то по специален повод, или просто понеже искате да се чувствате по-добре в ежедневието си, ние сме до вас и сме готови да се погрижим да постигнете мечтаната визия.

 

Елате при нас в новия ни физически салон или на https://myankova.com/ и се уверете в това сами. С нашия индивидуален подход можем сигурно да заявим, че ще изградим отлична връзка с всеки клиент. Ще останете очаровани от грижата, която полагаме във всяко едно свое професионално занимание. Искаме вашето посещение при нас да не представлява допълнителна грижа в ангажиментите ви. Вместо това целим да го превърнем в очакван миг на релаксация и дълбока грижа за красотата и здравето на косата, кожата, веждите и миглите ви. С нас ще получите сигурно и доверено решение за специални поводи, за ежедневието, за индивидуалните си нужди и желания.

 

Нашите услуги варират в много широк диапазон. Предоставяме първокласни услуги по миглопластика (Варна), осигуряваме също и ламиниране на мигли. При това предлагаме също оформяне и боядисване на вежди, за да помогнем на очите ви да изпъкват още по-ярко. Осигуряваме и перманентен грим, и професионален грим по поводи, и разнообразни прически по ваше желание или съобразени с формата и контурите на лицето ви. Новият салон на Myankova ще ви дари с чудесна визия срещу съвсем практична цена, чието съотношение спрямо качеството ни е отлично. Ние сме винаги до вас и ви обещаваме, че ще сбъднем желаната ви визия.