Защо PVC дограмата е толкова популярна?

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).
Защо PVC дограмата е толкова популярна

PVC дограмата е един от най-популярните видове прозорци днес и има защо. Те са с ниска поддръжка, енергийно ефективни и достъпни. Освен това те са много гъвкави и пасват на всеки тип интериор. Нещо повече, пвц дограмата се предлага и в различни цветове.

PVC е строителен материал с ниска поддръжка

ПВЦ е се е наложил в световен мащаб като строителен материал с ниска поддръжка. Предимствата му включват водоустойчивост, здравина и огнеустойчивост. Освен това осигурява отлична шумоизолация и намалява външния шум с до 40 децибела. Сигурността и предимствата на материала също го правят отличен избор за прозорци и врати.

Също така е лесен за поддръжка и не корозира. За разлика от дървото, PVC дограма няма да се изкриви или изгние, когато е изложен на вода или корозира в присъствието на сол. Единствената необходима поддръжка е периодично полиране и почистване. Това прави uPVC рентабилен избор за собствениците на жилища и други имоти.

Защо PVC дограмата е толкова популярна - ниска поддръжка

PVC се предлага в различни форми и размери, включително европейски и американски стилове. Американските PVC профили са по-тънки, само с едно или две уплътнения и се монтират с хардуер в американски стил. Европейските PVC профили са по-дебели и по-широки и разполагат със система за многоточково заключване. Те също имат стил на работа с накланяне и завъртане.

PVC дограмата е енергийно ефективна

PVC е отличен вариант за енергийно ефективна дограма. PVC прозорците са гъвкави и могат да бъдат направени, за да паснат на всеки стил. Те са и по-икономичен вариант, намалявайки сметките за енергия с до 50%. В резултат на това много хора ги предпочитат пред дървени или алуминиеви профили. Освен това PVC прозорците са лесни за почистване и могат да бъдат персонализирани за всеки дизайн.

Индустрията за PVC прозорци се е ангажирала с устойчиво развитие. Той е увеличил своята квота за рециклиране до 100% в някои региони. Материалът може да се рециклира до седем пъти. PVC профилите са издръжливи и отделят ниски нива на замърсители по време на производство. Това ги прави ценен принос за опазване на околната среда. Освен това PVC прозорците издържат по-дълго от дървените. Те също така използват значително по-малко енергия в производствения процес.

Защо PVC дограмата е толкова популярна - енергийна ефективност

PVC прозорците са екологични, намалявайки нуждата от климатизация в суров климат. Те също така намаляват необходимостта от отопление, като по този начин намаляват количеството консумирани изкопаеми горива. В допълнение, PVC прозорците са здрави и запазват структурната си цялост в продължение на десетилетия. Те дори могат да издържат на екстремни климатични условия. И тъй като не съдържат пластификатори, те са невероятно издръжливи. Те ще издържат до 40 години, което е чудесна новина за вашия портфейл и околната среда.

Достъпност

Тези прозорци са изключително издръжливи. Материалите, от които са направени, са невероятно издръжливи и можете да очаквате да издържат десетки години. Като такива те са добър избор за повечето домове. Ако търсите добра цена за качествен прозорец, PVC е отличен избор.

Основните предимства на PVC дограмата са достъпна цена, енергийна ефективност и безшумност. Те могат да бъдат произведени с автоматизирано производство, което намалява разходите и позволява по-голяма ефективност. PVC дограмата може да бъде закупена с различни характеристики, като разнообразие от цветове и индивидуална опция. Цената на прозорците зависи от техния размер и каса. Например, голям прозорец в дървена рамка ще струва повече от малък прозорец.

Защо PVC дограмата е толкова популярна - достъпност

Друго голямо предимство на PVC дограмата е нейната издръжливост. За разлика от дървото, PVC няма да се деформира, огъне или разпадне. PVC дограмата се предлага и в богата цветова гама, което я прави отличен избор за всеки дом. За разлика от дървените прозорци, те няма да се нуждаят от пребоядисване на всеки няколко години.

Качествена PVC дограмата може да закупите от Стройинвест – фирма с дългогодишен опит, доказала се многократно пред своите клиенти.