Защо да подарим ваучер за подарък за ориенталски танци

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).
красива танцьорка на ориенталски танци

През далечните периоди в миналото, ориенталските танци са били танци ексклузивно представяни само пред жени. Днес обаче можете да се насладите на зрелищен спектакъл без значение дали сте мъж или жена. Ваучерите за подарък най-често обаче се подаряват на дами, празнуващи дадено събитие в живота си. От танцова школа VioletaOrientalDance например предлагат такива ваучери за бели денс шоу. Самото празненство може да бъде най-разнообразно - рожден ден, моминско парти или друг голям празник. По-долу ще ви разкажем какво представляват ориенталските танци и защо подобен ваучер е интересен и нестандартен подарък, с който можете да зарадвате жена, близка до вас.

Какво представляват ориенталските танци?

Ориенталските танци или бели денс танците, както ги наричат, са изящна комбинация от движения, подчертаващи женското тяло, дух и грация. Този вид танци акцентират на женствеността, на гърдите, таза и раменете на дамата. Точно както всички останали видове танци, така и тези, са се използвали за забавление и за разказване на истории. Самите ориенталски танци обаче нямат твърде голяма основа на движенията. Голяма част от хореографиите са импровизации, което създава усещането за себеизразяване. Това ги и прави толкова специални и уникални по рода си.

танцьорка на ориенталски танци

Когато наблюдавате ориенталски танци няма как да не притихнете от красотата на движенията. Те следват извивките на тялото така, както никой друг вид танци. Импровизацията пък изгражда всеки отделен танц като индивидуален. Няма как да присъствате на два еднакви ориенталски танца, изпълнени от различни танцьорки по различно време, защото всяка от тях влага собствените си възприятия и умения в представлението, което презентира пред публика.

Какво включва едно бели денс шоу?

Предвид уникалността на този тип шоу, можем да твърдим със сигурност, че ще бъдете впечатлени. Танцьорките са облечени в красиви, обагрени с всякакви цветове костюми. Пищните материи са съобразени с естеството на танца, така че да подчертават извивките, завъртанията и леките натрисания при шими движенията (това са специфичните за ориенталските танци движения). Освен изящните костюми, много вероятно е бели денс шоуто да включва свещници, шалове, ветрила, воали или друг тип аксесоари, които също са част от танца.

Също така не е задължително бели денс шоуто да е с няколко танцьорки. Възможно е да бъде само с една единствена, която да ви разходи из усещането за Ориент чрез нейната хореография.

Защо да изберем именно ваучер за подарък за бели денс шоу?

Ваучер за подарък за ориенталски танци може да бъде интересно решение, когато искате да изненадате някого. Много дами са искрено впечатлени от този вид шоу и биха се зарадвали изключително много на подобен ваучер подарък без значение какъв точно е бил повода.

Женствеността, на която се набляга, по време на един ориенталски танц е нещо, което дамите днешно време малко или много избутваме назад. Причината е съвременния начин на живот и новите навици, които придобиваме. Това прави и ориенталските танци, толкова желани и любопитни. Сякаш те ни разказват за женското начало в жената, по един живописен и ненатрапчив начин.

Малко по-горе казахме, че този тип танц е уникален и заставаме твърдо зад думите си. Много сценични изкуства се опитват да акцентират на женската грация, но са единици тези, които успяват да се докоснат така до душата на жената, както ориенталският танц. Това е и основната причина защо следващия път, когато се наложи да избирате подарък за ваша близка дама или момиче, да изберете именно ваучер за подарък от VioletaDanceOriental. Със сигурност това ще се превърне в най-приятната изненада на събитието, което дамата празнува.

Продължителността на едно шоу може да варира, така че това се обсъжда при закупуването на ваучера за подарък. Спрямо обстановката и събитието се избира най-добрата дължина, за да може да бъде атрактивно и приятно за публиката.