Водни дейности в басейна, подходящи за малки деца

Сега, когато времето най-накрая се затопля, е време да започнете да планирате летни дейности за децата! С нетърпение очаквам да позволя на децата си да тичат навън и да изгорят част от енергията, която особено малките момчета имат.

Моите момчета обичат да правят бъркотии и да се плискат, така че знаех, че трябва да започна да мисля за творчески начини да ги занимавам с вода.

Ето някои от любимите ни занимания с басейн и вода за малки деца, които ще се харесат и на вашите деца!

1. Плажна топка

Добрата стара плажна топка има голяма сила. Моите момчета ще използват всяка възможност да ритат топка наоколо. Когато към нея добавите вода, тя им дава допълнителен плясък, от който се нуждаят, за да се забавляват! Обожавам тази проста, но здрава топка, която е идеална за времето, прекарано в басейна.

Добре е след времето прекарано в басейна да се погрижите децата да бъдат подсушени добре и със сухи пелени и дрехи. Какви да бъдат те виж тук Pampers, Hugies, Puffies и още много други модели.

2. Макарони от басейна

Макароните от басейна осигуряват почти неограничено количество забавления. Има многобройни приложения за тях, вариращи от плаващи устройства и обръчи до светлинни мечове и тенис ракети. Освен това ярките цветове и пенестият материал са идеални за игра с въображение!

3. Чаши, които се подреждат една върху друга

Ако имате малки деца, със сигурност имате комплект чаши за игра, които се подреждат една върху друга или се вгнездяват, които са идеални за загребване на вода в и от басейна. От някои от тези чаши с дупки на дъното струи вода, което прави играта с вода още по-приятна.

При всеки удобен случай моят малчуган ги използва, за да се плиска в басейна или на водната маса. Той дори ги използва, за да помогне на мама да се разхлади.

4. Риболовен комплект

Като родител, имам привилегията да преглеждам някои от най-новите и готини детски продукти на компаниите. Трябваше да включим комплекта за риболов в нашия списък с най-добрите играчки за басейн, след като изпробвахме няколко играчки от тракъв тип миналото лято!

Комплектът не е само за баня, но и за басейн! Децата могат да упражняват зрително-моторната си координация, докато ловят свързаните помежду си цветни океански герои във водата с лесната за хващане мрежа!

Риболовният комплект дава възможност за много игри с преструвки, които малчуганите обожават. Моето двегодишно дете много обичаше да ходи на лов за океански съкровища с комплекта.

Друго предимство на частта с мрежата е, че тя може да се използва за изгребване на малки буболечки и листа от детския басейн. Това беше огромен успех!

Комплектът е подходящ за деца на възраст от 18 години, добавя много забавление и дава възможност за въображаема игра във водата.

5. Битки с пистолет за пръскане

Правилата за водене на тази водна война са гъвкави (с изключение на това да не се пръскат шезлонгите край басейна), но ако дадете на група деца пистолети за пръскане или водни бластери, те ще се забавляват. Спрей таг е популярна игра с пистолет за пръскане, в която децата трябва да се гмуркат под водата, за да избегнат да бъдат простреляни от приятелите си. Децата обаче трябва да се движат бързо, защото всеки, който бъде напръскан, губи оръжието си до следващия рунд. Победител е последният човек, който е останал (или плува).

6. Етикет за замразяване

За малките деца всеки вид таг е безкрайно забавен, но новостта (и предизвикателството) на играта във вода само увеличава забавлението. Ако детето е маркирано, то трябва да вдигне ръце във въздуха и да замръзне във формата на сладолед. Ръцете не трябва да се уморяват прекалено, защото играчите могат да се върнат към играта веднага щом съотборник заплува между краката им, за да ги съживи.