Видове крепежни елементи за стелки за кола

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).
Крепежни елементи за стелки

Крепежните елементи за стелки за кола са разположени на страничната стена на пространството за краката, близо до седалката. Откачането на постелката изисква две ръце, за да я доближите до седалката и след това да я отместите от закопчалката. След като откачите постелката, я издърпайте от автомобила. Отстранете всякакви остатъци, включително крепежни елементи. В днешната статия ще разгледаме различните видове закопчалки за стелки, какво представляват и как се използват.

Усукващи се фиксатори

Можете да използвате усукани фиксатори на постелките за кола, за да ги прикрепите. За да монтирате тези фиксатори, ви е необходимо малко пространство между пода и постелката. Първо проверете дали има дупки на постелките. След като откриете дупка, можете да завиете долната част на място и да закрепите постелката с въртящ се фиксатор. Има някои държачи за автомобилни стелки, които са универсални. Те са подходящи за всички видове автомобили с килими.

Щипки

Сред най-разпространените крепежи за стелки са щипките, които се предлагат според модела на колата, или в универсален вариант. Те ще ви спестят от досадното завързване на постелката всеки път, когато искате да измиете колата. Тези щипки ще задържат постелката на място, като същевременно предотвратяват навлизането на мръсотия под нея и водата от намокряне на килима. След като намерите най-добрия фиксатор за вашия автомобил, можете да го монтирате, без да харчите много пари.

Скоби

Ако искате постелките ви да останат на място, трябва да се уверите, че използвате скоби за задържане, за да ги държите на място. Можете да използвате куки за задържане или щипки, които се доставят с вашия модел автомобил. Независимо дали изберете закрепващи щипки или скоби, ще трябва да следвате внимателно указанията, за да сте сигурни, че вашите стелки за кола ще останат на място. В противен случай рискувате да имате бъркотия на пода и дори да блокирате педалите си.

Закопчалки с марка VELCRO

Ако планирате да монтирате нова стелка за кола на автомобила си, трябва да обмислите използването на VELCRO закопчалки за автомобилни стелки на марката. Тази марка крепежни елементи е проектирана да бъде лесна за сглобяване и да намали производствените разходи. Освен това подобрява стила и качеството.

Когато монтирате нови стелки на автомобила си, закопчалките на марката VELCRO са идеален избор. Тези издръжливи крепежни елементи с нисък профил гарантират, че постелките остават на място и се отстраняват лесно при нужда.

Всички изброени крепежни елементи за стелки за коли са изключително надеждни и само от личния ви избор зависи кои ще изберете. Най-важното е, стелките да бъдат поставени правилно, за да се чувствате комфортно, докато шофирате, и да избегнете предпоставките за опасни ситуации на пътя.