Видове ботуши, които удължават краката

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).

Понякога обувките могат да ни правят да изглеждаме по-пълни, важното е да изберем тези, които вървят най-добре с нашия тип тяло и нашите характеристики, следователно, ако ще купувате ботуши  и сте малък размер, най-добре е да вземете някои съвети, за да извлечете максимума от тях.

Особено след като има ботуши, които удължават краката  и са много полезни , ако сте нисък човек, най-доброто от всичко е, че можете да използвате този тип обувки както през зимата, така и през лятото и те са доста удобни, освен това добавят много стил на вашето облекло.

Нещо, което трябва да имате предвид, когато купувате ботуши, е, че ако сте нисък човек, идеалното е да търсите модели, които ще ви накарат да спечелите няколко сантиметра, поне визуално, и за това трябва да знаете, че някои ботушите могат да маркират изрязана визуализация и да ви накарат да изглеждате по-ниски.

Какви ботуши удължават краката

1.Ботуши в същия цвят като панталона. Ако мислите да носите ботуши, няма значение дали са дълги или къси, трябва да имате предвид, че те са в същия цвят като чорапите или панталоните, които носите, така че да намаляват визуалната кройка и да ви карат да наддавате на височина, особено ако си нисък.

2.Можете да включите дълги ботуши, бойни ботуши, дори ботуши без ток, просто приложете идеята да ги носите в подобен нюанс, за да придадете този визуален ефект на удължаване на краката.

3.Високи ботуши с къси поли. Ако сте ниска жена, не е нужно да пропускате високите ботуши, но за да не скъсявате краката си, трябва да имате предвид, че този тип обувки трябва да вървят с рокли или къси поли, за да придадат онзи визуален ефект на вашите крака са по-дълги.

4.Заострени ботуши. Ако сте нисък човек, както повечето латиноамериканки, тогава е по-добре да изберете ботуши с остър връх или така наречените ботуши на стилети, защото те издължават фигурата ви, особено ако краката ви са слаби, за разлика от ботушите с кръгли пръсти, които скъсяват ви визуално.

5.Ботуши с дълги или миди рокли. Ако късите дрехи не са вашето нещо, тогава ви предлагаме да носите дълги или миди рокли, които покриват дължината на ботушите и които ще ви позволят да се чувствате удобно, без да жертвате стила, освен това визуално ще удължите краката си и ще спечелите височина, ако ти си ниска жена

Освен това ботушите са толкова разнообразни, че можете да изберете тези, които ви харесват най-много, от каубойски до военни, важното е да се чувствате комфортно и да се възползвате от неговите характеристики.

Източник: kapere.com