Вградена структура Grohe

Изборът на правилния тип структура за вграждане grohe за вашата баня е важно решение. Има много фактори, които трябва да се вземат предвид, като естетика, издръжливост и цена. Изборът, който правите, трябва да се основава на вашите нужди и наличното пространство.

Баня

Независимо дали препроектирате дома си или изграждате нов, структурата за вграждане на баня на Grohe е проектирана да осигури несравним стил и ефективност. Наградените дизайни на Grohe са създадени да издържат цял ​​живот. Компанията е спечелила над 300 награди за дизайн. Не е чудно, че Grohe се превърна в един от водещите производители на санитарна арматура в света.

Tя е компания, известна със своето прецизно инженерство. Техните компоненти за баня са тествани да издържат най-малко двадесет години. Компанията предлага и ограничена доживотна гаранция.

Структурата за вграждане в банята на Grohe съчетава дискретна плоча за промиване и скрито казанче. Това позволява тоалетната да бъде монтирана към стената, придавайки по-изчистен вид на структурата. Това е важно, защото скрива резервоара за вода и канала, както и тоалетните тръби.

Казанчето е проектирано да побира максимум 70кг тегло за леген. Това позволява да се монтира в преградни стени с пълна височина. Освен това е проектиран да се монтира пред стената, което позволява бърз и безопасен монтаж. Казанчето е изработено от стъкловиден порцелан, който предлага ярко бял цвят. Тоалетната е проектирана с отделени тръбни опори за предотвратяване на предаването на звук.

Grohe също така разшири своята продуктова линия с нови керамични тоалетни и мивки. Тези продукти са проектирани с компактен дизайн с первази и технология DreamClean и InfinaBright.

Повече за компанията

Компанията има ослепителен брой патенти и търговски марки. Те са известни с това, че произвеждат някои от най-впечатляващите смесители за баня на пазара, но компанията е активна и в строителната и водопроводната индустрия. От 2016 г. Hansgrohe е част от Masco Group, американски конгломерат. Masco притежава няколко компании за водопроводни продукти в Италия, Дания, Обединеното кралство и САЩ, включително Brizo, Riobel, Perrin & Rowe, Newport Brass и Delta Faucet. Masco също е основен играч в кухненското обзавеждане и домашната автоматизация. Masco има общо 55 000 служители и генерира близо 8 милиарда долара приходи. 

Какво е вградена структура?

Независимо дали ремонтирате банята си или изграждате такава от нулата, ще искате да разберете какво е вградената структура. Това са шкафове по поръчка, проектирани да отговарят на вашето конкретно пространство. Освен това са издръжливи и стабилни. Има няколко налични стила, така че ще намерите нещо, което да отговаря на вашия бюджет и вкус.

Персонализираните структури обикновено са по-скъпи от сглобяемите опции. Те включват редица функции, като плот и други. Цената варира в зависимост от стила. Те също така изискват да изберете свои собствени материали за плотове. 

Сглобяемите тоалетни, се изпращат до дома ви готови за инсталиране. Можете да изберете персонализиран основен цвят и хардуерно покритие. Освен това ще имате възможност да изберете своя собствена мивка.

Ако търсите нещо малко по-различно, може да искате да разгледате окачена структура. Този стил осигурява повече място за краката на потребителите на инвалидни колички. Можете също така да закупите плот, за да завършите външния вид.