Най-добрите характеристики на iPhone 13

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).
Предимства на iPhone 13

Apple iPhone 13 е с редица страхотни функции, които със сигурност ще направят деня ви по-добър. От една страна, той поддържа 5G технология. Освен това има успокояващ фонов звук, който е предназначен да облекчи стреса и да увеличи концентрацията. В допълнение, iPhone 13 ви позволява да добавяте надписи и рисунки към вашите снимки и видеоклипове. За разлика от някои други смартфони, не е необходимо да изтегляте отделно приложение, за да добавите надписи или рисунки. Освен това можете лесно да скриете приложения, които не ви трябват.

Функция Live Text

Функцията Live Text работи чрез разпознаване на текст в снимки. Когато част от текста е маркирана, иконата Live Text се появява в жълти скоби и можете да я включвате и изключвате в приложението Photos. Въпреки че функцията Live Text е полезна, тя не работи за всички езици. Например, ако текстът не е на английски, той няма да се появи.

Функцията Live Text може да се използва за всяка снимка в приложението Photos. Работи със снимки, направени от потребители, екранни снимки и запазени снимки. Иконата ще се появи в долния десен ъгъл на снимката. Докоснете я, за да я изберете. Ако иконата не се появи, опитайте отново да отворите и затворите снимката. След това задръжте пръста си върху текста в снимката. Ако Live Text не разпознае текста, ще трябва да направите отново снимката и да опитате отново.

iPhone 13 Live Text

Ако сте имали проблеми с Live Text на вашия iPhone, може да искате да нулирате устройството. Можете да направите това в приложението Настройки, Общи и след това изберете Нулиране на всички настройки. След това настройките за Apple Play карти, Apple Keys и Apple Passes ще бъдат изтрити. Ако функцията за текст на живо не работи, трябва да се свържете с поддръжката на Apple, за да поправите телефона.

OLED Super Retina XDR дисплей

iPhone 13 има удивително ярък и многофункционален дисплей. Неговият 6,1-инчов Super Retina XDR дисплей поддържа HDR, Dolby Vision и True Tone. Плътността на пикселите му е висока при 460 ppi, а максималната яркост е 1200 нита. Дисплеят също поддържа Face ID и е устойчив на пръстови отпечатъци.

Apple използва OLED екран, за да създаде своя Super Retina XDR дисплей. Този тип дисплей е направен да предоставя невероятно ясни изображения, така че дори и най-малките детайли да са ясни. Освен това е невероятно тънък, което е важна характеристика за смартфон.

Въпреки впечатляващия дисплей, OLED дисплеите не са лишени от недостатъци. Технологията XDR помага на iPhone да използва по-малко батерия от своите LCD аналогове. Той има ниска консумация на енергия и може да произвежда по-широк цветови диапазон от стандартните настолни дисплеи.

iPhone 13 дисплей

Освен OLED технологията, Super Retina XDR дисплеят на Apple може да се похвали и с ултрависоко съотношение на контраст и възможността да показва Dolby Vision и HDR10 стандартите. Дисплеят също не се нуждае от подсветка, защото светлината се излъчва през всеки пиксел. Резултатът е по-жив и красив дисплей.

5G поддръжка

iPhone 13 има 5G поддръжка за по-бързо изтегляне и качване. Той също така позволява видео поточно предаване с по-висока разделителна способност и подобрява FaceTime разговорите. Тази нова технология също така освобождава честотна лента в претоварени зони. IPhone поддържа повече от 20 различни 5G лении. Освен това, има режим за пестене на данни, който превключва към LTE, когато не е необходимо да използвате 5G.

Apple iPhone 13 е оборудван със светкавично бърз A15 Bionic чип. Освен това има издръжлив дизайн. Бутоните на новия телефон са поставени от лявата страна на телефона, заедно с контролите за сила на звука, бутона за заглушаване и тавата за SIM карта. Липсва му USB Type-C порт, но има Lightning порт и високоговорители. Освен това тежи 174 грама, малко по-тежък от iPhone 12.

iPhone 13 5G

Подобрения на камерата

IPhone 13 има нов сензор на камерата с по-голям пиксел от 1,7 микрона. Това означава, че се допуска повече светлина, което спомага за създаването на по-ярки изображения с повече детайли. Новият сензор също така намалява шума, което го прави по-добър за заснемане на тъмни сцени. Ултрашироката камера също е променена, за да подобри способността си да улавя детайли в тъмни области.

Новият iPhone 13 също е оборудван с кинематографичен режим, който използва малка дълбочина на полето. Тази техника помага на камерата плавно да премества фокуса от един обект към следващия. Ефектът е подобен на този на филмова камера и дори може да направи статичните снимки по-интересни. Камерата на iPhone 13 е в състояние да заснеме снимки на хора по улиците и в други среди с ниска осветеност.

Стандартният модел на iPhone 13 има и по-широка бленда, която е по-добра за улавяне на светлина. Той също така наследява технологията за изместване на сензора от iPhone 12 Pro Max, която подобрява стабилизацията на снимките. Новата камера предлага и функция, наречена Фотографски стилове, която ви позволява да приложите предпочитанията си върху сцена в снимка. Това е различно от използването на филтри и запазва тена на кожата.

iPhone 13 - камера

За iPhone 13 цени са основен фактор, който обмислят бъдещите купувачи. За да ви помогнем, ще ви кажем, че Mobile Point предлага този модел на Apple на страхотни цени и с различни опции за покупка и доставка.