Кратко ръководство за избор на дамски парфюм

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).
ухания на дамските парфюми

Изборът на парфюм за партньорката ви  сигурно ви се струва обезсърчително, но ние имаме за вас няколко стъпки, които могат да го направят дори и забавно на моменти.
Това как избирате да ухаете е толкова лично и интимно, че да решите това за приятелката си изглежда самонадеяно, като да поръчате за нея в ресторант.

Но причините, които правят парфюма труден за купуване, са същите, които го правят чудесен подарък. Именно защото е толкова интимен и личен, че ако го подберете правилно, ще сте нейният крал. Няма много по-значими подаръци от аромат, който искате да носите до края на живота си.

Сега ще бъдем честни с вас - ако сега излезете от къщи, отскочите до щанда с парфюми и купите това, което ви харесва на вас, резултатът може да не е много добър. Повярвайте ни, научихме това по трудния начин. Вместо това трябва да прочетете това ръководство, да следвате стъпките и да купите най-добрия дамски парфюм, който някога сте подарявали.

Стъпка 1: Наблюдение

Първата стъпка в купуването на правилния аромат е да разберете какво вече харесва тя. Можете да направите това по един от двата начина. Първият е невинен - просто я попитайте кой от парфюмите си харесва най-много. Тя обаче ще прозре първопричината зад директните въпроси и подаръкът няма да я изненада.

Вместо това ви препоръчваме тайно да се поразровите из шкафовете ѝ, докато нея я няма. Това, което търсите, е шишенцето с парфюм, в което има най-малко количество. Това е най-сигурният начин да разберете кой ѝ е любимият аромат. Никой не би използвал толкова много парфюм, ако не харесва миризмата му.

Сега сте изправени пред два избора. Единият би бил да купите друго шишенце от същия парфюм. Да, знаем, че тя ще го хареса. Но едва ли ще бъде впечатлена от него.
Нека вместо това да се опитаме да се справим с избора на друг аромат, за да сме сигурни, че ще ѝ подарим нещо наистина специално - парфюм, който ще свързва само и единствено с Вас. ♥

Стъпка 2: Проучване

Време е да научите малко повече за видовете аромати. Въпреки, че има огромно разнообразие от парфюми, които можете да купите, всички те основно попадат в една от седемте категории аромати:

  • Цветни - най-популярният вид дамски парфюми. Не е нужно да сте луди по парфюмите, за да усетите уханието. Това са Цветя - универсални и обожавани.
  • Свежи - Това е семейството на цитрусовите миризми. Те се състоят от лимон, портокал, бергамот, грейпфрут и други подобни и са чисти и слънчеви.
  • Ориенталски - Включват съставки като сандалово дърво, ванилия и кехлибар, "ориенталските" са вдъхновени от индийските и арабските аромати. Те обикновено са мускусни и по-скоро насочени към носене през нощта.
  • Фужерни /Fougere/ - Познати още като "ароматни", тези аромати често включват лавандула, ветивер, дъбов мъх и други тревисти нотки и обикновено имат зелен, почти тревист мирис. Традиционно те са мъжки, но има и известни дамски фужери.
  • Дървесни - Няма награди за отгатване на какво мирише това семейство аромати.
  • Шипрови - Женствени, изтънчени, сложни и редки, шипровите аромати са най-трудните за определяне. Те съчетават дървесна, топла и суха миризма с елементи от другите семейства аромати.
  • Gourmand /Гурме/ - Карамел, шоколад, бонбони, ирис - миризмите в този раздел са сладки, те ухаят вкусно и примамливо.

Ароматът, който партньорът ви вече обича, ще бъде от едно от горните семейства или комбинация от две от тях. За щастие не е необходимо да усещате миризмата, за да разберете кой от седемте е той - можете просто да потърсите модела в Google.

Стъпка 3: Купуване

Това е най-забавната част. Вече знаете какво обича партньорът ви, а сега можете да отидете и да намерите още по-добра версия. Това може да се постигне доста лесно от уюта на собствената ви стая, като използвате своя компютър. Сайтът на Dolce.bg предлага парфюми на атрактивни цени и са 100% оригинални с гаранция за качество https://dolce.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8 - убедихте се, нали?
Но ако искате да подходите по-практично, тогава се отправете към най-близкия магазин. Въоръжени с информацията, която знаете, можете да накарате асистентите там да ви покажат селекция от любимите си аромати от това семейство. Не забравяйте, че можете да усетите точно само около 5 до 10 аромата, преди да "ослепеете", така че уточнете какво търсите. Сред тях със сигурност ще откриете нещо, което партньорката ви ще заобича - в края на краищата, това ще бъде просто по-добра, по-изкусителна версия на нещо, което тя вече обича.