Какво представляват енергоспестяващите крушки и тяхното приложение

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).
енергоспестяващи крушки през зимата

През зимата, когато трябва да отопляваме домовете си, сметките за ток нарастват. Това ни кара да се замислим какво бихме могли да направим, за да спестим малко средства. Ясно е, че не можем да се лишим от отопление, но все трябва да съществува някакъв начин да намалим дължимото за ток. И не само през по-студените месеци, но и през цялата година.

Днес могат да се открият различни видове енергоспестяващи крушки, които носят след себе си редица ползи, за които много хора дори и не подозират. Ако и ти искаш да узнаеш кои са те, посети онлайн магазин Бриколаж и научи повече за този вид осветително тяло. 

Какво са енергоспестяващите крушки

Вредни ли са? Това е първият въпрос, който повечето от нас си задават, когато стане дума за енергоспестяващи крушки. И не, те със сигурност няма да застрашат здравето по никакъв начин, което ги прави още по-купувана стока. При тях нажежаемата жичка напълно отсъства, а ползите от тяхната употреба се свързват с:

  • Консумация на много по-малко енергия с оптимална мощност;
  • Удължен живот - от 5 до 12 години;
  • Предлагат се в различни класове (от А до F);
  • Работят с разнообразна цветна температура, което е още едно от многото предимства на този вид източници на светлина;
  • Максимална ефективност;
  • Сигурност.

А може да заложиш и на димиращи LED крушки, които са също енергоспестяващи, но при тях е налице възможността за регулиране интензивността на светлината. 

енергоспестяващи крушки мрбриколаж разнообразие

За къде се използват

Енергоспестяващите крушки могат да се използват във всяко едно помещение в дома ни като кухня, дневна, трапезария, детска стая, коридор и др. Те не ни ограничават в нито едно отношение, което ги причислява към всички онези стоки с широко приложение. Намали драстично разходите за ток с този вид осветление и повиши комфорта в жилището си. Не вярваш, че е възможно? Довери се на положителните мнения за този продукт. 

Защо да ги купим от магазин Бриколаж

Магазин Бриколаж е мястото, в което разнообразието никога не среща своя край. Там ще откриеш специално подбрани предложения, атрактивни отстъпки и висок професионализъм, които ще направят покупката на стоки за дома и градината още по-приятна. Енергоспестяващите крушки с нисък разход на енергия са само част от продуктовата гама, която е достъпна за теб 24/7 и то онлайн. Когато и да решиш да прегледаш още веднъж набелязаните предложения, те ще са само на една минута разстояние от теб. Бърза и коректна доставка, гарантирано високо качество и продължителна експлоатация - това пожелаха клиентите, това предлага и магазин Бриколаж!

">