Как мога да изненадам брат си или сестра си?

Ако се чудите как да изненадате своя брат или сестра, има няколко неща, които можете да вземете предвид. Например, можете да им купите тениски с щампи или машина за сандвичи. Ако се чудите какво да бъде за Коледа, то много добри идеи са Коледни тениски със забавни надписи. Можете да им подарите фотоколаж или пътешествие.

Подарете машина за сандвичи за закуска

Ако търсите добра идея за подарък за вашия брат или сестра, машината за сандвичи, може да бъде перфектен избор. Този уред позволява лесно да приготвите сандвич за закуска с яйца, месо и сирене.  Машината прави бързи и лесни сандвичи, препечен хляб и яйца само за пет минути. Има специален слой за разтопяване на сиренето и готвене на яйцето. Така че без значение каква е диетата на брат ви, той ще може да се наслади на своя собствена версия на любимата си закуска.

Някои модели имат иновативен уред за плот, който работи с кифли и сладкиши за приготвяне на подредена закуска или лека закуска само в четири стъпки.

Подарете геймърска тениска

Ако пазарувате за геймър, имате няколко възможности за избор. Можете да им вземете нещо изключително интересно, или можете да изберете най-простия път. Който и да изберете, уверете се, че е комплимент към техния интерес за игри. С малко късмет, вашият подарък ще остане в историята като черешката на тортата. Да имаш най-новото и най-доброто е страхотно, но да можеш да играеш най-новото и най-доброто, без да мъкнеш куп обемиста екипировка, е светият граал.

Подарете лексикон

Ако искате да изненадате сестра си с лексикон, можете да го направите по няколко начина. Можете да й подарите арт проект, който да използва, за да запази любимите си спомени, или книга със снимки, която да сподели с приятелите си. Има няколко основни консумативи, които ще ви трябват за скрапбукинг.

Те включват ножици, лепила, занаятчийски нож, химикалки с фини връхчета и хартия с шарки. Също така е добра идея да инвестирате в архивни продукти, които ще запазят страниците. Добавянето на малко измерение към страниците на лексикона ще добави мечтано винтидж настроение.

Изрезки, рисунки и пресовани цветя могат да се използват за създаване на уникална естетика. Също така помислете за добавяне на няколко 3D елемента, като копчета и мъниста, за да оживите книгата.

Подарете фотоколаж

Ако искате да подарите на брат си нещо малко по-специално от карта за подарък или обикновена картина в рамка, може да помислите за създаване на фотоколаж. Това не само ще бъде забавен начин за показване на любимите снимки, но и ще бъде много обмислен подарък. Създаването на фотоколаж не е толкова сложно, колкото може да звучи. Всичко, от което се нуждаете, е добър набор от цифрови снимки и малко безплатен софтуер, който да ви помогне да ги проктирате.

След това можете да покажете вашето творение по произволен брой начини. Най-важното нещо, което трябва да запомните, е да намерите най-ефективния начин за показване на изображенията. Това означава да изберете цветова схема, която ще се слее добре и няма да се сблъсква. Също така не забравяйте да включите изображения, които не са твърде сходни по размер.