Как да останем модерни тази зима

Съобщение за грешка

Deprecated function: Required parameter $is_multi follows optional parameter $key in require_once() (line 342 of /home/kcukcxos/domains/sin.bg/public_html/includes/module.inc).

Тази зима ще откриете много начини да останете модерни. Научете повече за най-новите зимни модни тенденции, ключови елементи и цветови палитри. Ще разберете и как да подберете аксесоарите за новата си визия. Зимната мода е чудесен начин да останете топли и модерни, без да нарушавате бюджета. Най-хубавото? Не е трудно да се справим с нея, независимодали избираме пуловер, зимни дамски боти или топло палто!

Тенденции в зимната мода

Овърсайз шаловете са основен елемент в зимната мода. Можете да ги носите на раменете си или да ги завържете около врата си за шикозен външен вид. Овърсайз шаловете са чудесни и за придаване на блясък на ансамбъла ви. Те са чудесни и за наслояване и можете да ги носите вместо блейзър или жилетка. Зимният сезон е и чудесно време за закупуване на зимни дрехи. Повечето търговци на дребно дебютират с най-новите зимни стилове в началото на сезона. Някои от тях организират предварителни събития за клиенти, за да популяризират предстоящите си зимни колекции.

Ключови елементи

Зимата бързо наближава, което означава, че е време да помислите за нови дрехи и връхни облекла. За да сте напълно подготвени, се снабдете с тези 5 ключови елемента. Сега е моментът да експериментирате със забавни и смели плетива. Тези стилове са идеални за зимния сезон и са достатъчно универсални, за да работят целогодишно. Копринените блузи са класическа зимна основа и са универсален начин да останете на топло. Носете ги с пола тип молив с дължина до коляното или с ботуши до глезена. Шаловете също могат да бъдат интересен акцент. Опитайте с шал от изкуствена кожа на Fendi, за да изглеждате яростно и остро. Друг вариант е дебел плетен кашмирен шал, който ще ви държи топло, като същевременно ще добави интересна текстура към иначе обикновеното облекло.

Цветове за носене

Когато става въпрос за цветови схеми за зимата, имате няколко възможности. Можете да избирате между неутрални и тъмни нюанси или да изберете смел, изразителен цвят. Можете също така да носите комбинация от цветове, които си подхождат. Например можете да носите неутрален сив пуловер със смел червен пуловер. Тъмните цветове са идеални за зимата, защото абсорбират повече светлина и топлина от слънцето. Носенето на пластове дрехи и вълна е най-добрият начин да останете на топло. Черният цвят също е популярен избор за зимни дрехи и в него има много палта и пуловери за мъже и жени.

Аксесоари

Аксесоарите за зимна мода често се забравят, но те могат да окажат голямо влияние върху стила ви. Аксесоарите ви трябва да допълват останалата част от гардероба ви и да придават индивидуалност. Не искате да носите нещо евтино, което не върши своята работа. Тази зима изпробвайте нов стил, който включва както цвят, така и модел в една част. Инвестирайте в някои топли ръкавици и шапки. Можете дори да си купите такива, които предпазват обувките ви за рокля и ги предпазват от подхлъзване. Това е особено полезно, ако имате кожени обувки за рокля. Кожените подметки са по-податливи на подхлъзване в студеното време, така че винаги трябва да бъдат защитени. Можете също така да си купите галоши, които се поставят върху обувките, за да ги предпазят от студа и да осигурят сцепление. Можете също така да отидете при обущар, за да получите гумени подметки за обувките си.