Ето кои са модните цветове при роклите за лято 2022

 

Както през изминалите години насам, така и сега неоновите и ярки цветове са поставени на пиадестал, тъй като те предизвикват щастие, оптимизъм и вълнение както за настоящето, така и за предстоящето бъдеще. Но след тях успешно се нареждат и тяхно величество топлите и пастелени цветове. Така например, дамските дълги рокли в бледо розово носят в себе си завидно спокойствие, лежерност и ново начало. Забелязваме, че и повечето избори за рокли за официални празници, 

комплекти за кръщене и прочие - са именнно в меки цветове. Те напомнят на зараждащо се цвете и тихо отиващ си пролетен залез в небето. Изключително подходящ цвят за дамски официални рокли, които ефектно ще пасват на градинско парти или разходка край плажа. По всичко личи, че прасковеният цвят е все по-търсен и употребяван от хиляди дизайнери по света и у нас. Ако проведете кратък тур из интернет сайтовете за дрехи, ще се изумите колко често присъства прасковата сред дамските рокли онлайн. Според специалистите в модния бранш, този цвят излъчва притятелство и достъпност към околните хора. Дамските елегантни рокли във ведро синьо или иначе казано цвят Серенити могат да бъдат истински психолог благодарение на своето успокояващо и мечтателско действие. Поради тази причина той се нарежда сред първенците на тази година. Близък негов приятел е и дълбоко синният цвят, който е идеален за официална рокля, когато сте край морето, където може напълно да се отдадете на романтична и релаксираща почивка. Що се отнася до любимите на всяка дама вечерни рокли, то класическият черен цвят никога няма да излезе от мода, без значние колко често и как се сменят тенденциите сред облеклото. Това е така, защото от много години насам жените залагат на него заради стила, класата и женствеността, които той им подарява и по този начин повишава тяхното самочувствие.

Ето какво се получава, когато природата се запознае с модата

Великите мислители казват, че човек не живее истински, ако не се радва на малките неща – на изгрева, залеза, небето, звездите и цветята. По всичко личи, че няколко известни модни къщи са се вдъхновили от тези мъдри мисли и са ги превърнали в истинско произведение на изкуството. Фешън дизайнерите Ели Сааб и Джейсън Ву създават колекции дамски рокли, вдъхновени от майката природа, които спират дъха на всеки, който се докосне до тях. Първата огнено червена дълга официална рокля с обемиста част от кръста надолу и малки цветчета нагоре и по ръкавите е разработена, след като дизайнерите виждат снимка на прозорец, около който се спускат множество малки червени цветчета. За почитателите на синьото небе е създадена асиметрична, завита дамска елегантна рокля плавно степенуваща се на няколко етажа, а платовете й са обагрени и майсторски смесени с бяло, светлосиньо и тъмносиньо. Гледайки я, всеки се замечтава! Най-прочутият модел от колекцията ,,МодаиПрирода‘‘ е лавандулената дамска дълга рокля, вдъхновена от нацъфтялите стръкове ароматна и свежа лавандула. Тя е без презрамки, като бюстието е направено с прозрачни лилави цветчета, а волалът също е от ефирен и леко прозиращ копринен плат. Закупуването му е възможно само чрез техния сайт в Интернет, където може да бъде намерена след останалите превъзходни дълги официални рокли online. Един от малкото къси модели официални рокли е сребристо-бежова вечерна рокля със стотици вградени в плата камъчета, която е по мотиви от приказен замък, покрит от сняг, намиращ се на върха на планина. Ако се интересувате от подобни дамски рокли онлайн, няма да имате проблем, тъй като те също са налични само чрез поръчка. Красивите и чисти вълни на морето са причина за създаването на дългите официални рокли с дълбоко деколте и дълги ръкави, чийто плат е нежно преливащ се от тъмносиньо през светлосиньо и стигащ до бялосиньо. Магическото нощно небе, покрито от хиляди светещи звезди служи за пример за ушиването на изключително красивата тъмносиня официална рокля с кръстосани на звезда презрамки и полупрозрачна долна част. По цялата дължина на плата й са нанизани стотици малки камъчета, които да олицетворяват реалните звезди над Земята.