Дейности на открито за деца

Когато времето стане студено, една от най-добрите дейности на открито за децата е да излязат навън и да рисуват. Децата ще харесат възможността да насочат своя вътрешен свят и да използват бутилка със спрей, за да нарисуват снежния пейзаж. Могат да се пързалят на пързалки в парка, да се социализират и още. Есенните фестивали също са забавни дейности на открито за деца. Тази статия ще ви даде няколко идеи как да изведете децата си навън и да се забавляват.

Есенни цветни походи

Ако търсите живописни преходи, можете да разгледате многото възможности в региона. През есента е възможно да видите живите нюанси на клен, ясен, дъб, явор и дървета Redbud. Можете също така да опитате приключение с каяк или да се разходите, за да видите променящите се цветове на дърветата. Ако търсите по-предизвикателен преход, разгледайте водопадите, около вашата местност. Тази екскурзия ще ви награди с невероятни гледки към планините. 

Есенен цветен поход

Ако търсите страхотни дейности на открито за деца тази есен, помислете за екскурзия до ябълкова овощна градина. Децата ще харесат лов на листа и всички подробности, които есента може да предложи. Има много начини да ангажирате децата и да им помогнете да научат за природата, а тези дейности също са чудесни за развиване на умения за решаване на проблеми и двигателни умения.

Наблюдаването на птици е друга забавна дейност за есента. Това е лесна и образователна дейност, която може да се направи навсякъде. Можете да излезете рано сутрин, за да наблюдавате птиците. Можете дори да вземете бинокъл и да го използвате, за да увеличите забавлението. През есента дивата природа е в голямо движение, така че можете да търсите животински следи и да ги идентифицирате. Можете също така да заведете децата си в местен парк, за да се насладят на променящите се есенни цветове. Още повече, това е много подходящ сезон за посещение на зоопарк. 

Есенен фестивал

Когато посещавате есенен фестивал, опитайте се да намерите дейности, които включват сетивни преживявания. Можете да намерите забавни дейности на открито за деца, които ще ги развълнуват за есенния сезон. Независимо дали играете карнавална игра или правите тиквен пай, сензорните дейности със сигурност ще превърнат есенния фестивал в хит за вашите малки.

Ако търсите дейности във вашия квартал, разгледайте някои местни паркове и забави за деца. Тези безплатни събития обиновено включват забавни есенни дейности за деца, бирена градина за възрастните, разбира се. Или разгледайте местна ботаническа градина или горски резерват, за да намерите дейности.

Друго забавно занимание на открито за деца е гледането на парад. Повечето общности и училища провеждат есенен парад. Парадите могат да включват лодки, маршируващи оркестри, скаути, коне и луксозни коли. Много събития също ще включват безплатни бонбони. Поставете стол за морава и се насладете на шоуто!